به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"محمدصادق محفوظي\"، رئيس دايرة‌المعارف انسان‌نشاسي ضمن بيان اين مطلب، هنرمندان را ميراث زنده کشور ناميد گفت: ما هنرمنداني داريم که مي‌شود از آنها با عنوان شاخص‌هاي ارجمند هنري و نمادهاي مدون و حافظان سنت‌ها نام برد، که بي‌ترديد تجديد ناپذير هستند.

رئيس اولين موزه خصوصي کشور، ايجاد يک موزه تاريخ و تمدن را براي ايران ضروري دانست افزود: در اين موزه تاريخ، تمدن، جاذبه‌هاي گردشگري، جاذبه‌هاي اقتصادي و ... ايران همراه با معماري اصيل به نمايش در مي‌آيد و ميراثي ماندگار براي آيندگان خواهد بود.

محفوظي که در گنجينه‌ خود آثار منحصربه‌فردي مانند قرآن بايسنقري، خمسه نظامي گنجوي و خاوران نامه را دارد، از نگهداري 73 هزار قطعه اثر فرهنگي در دايرة‌المعارف انسان‌شناسي خبر داد و تصريح کرد: با توجه به فضاي محدودي که وجود دارد، در حال حاضر فقط يک صدم اين آثار در معرض ديد هستند که اميدوارم با مساعدت مسئولان بتوانم اين موزه که وقف تمام است را در فضايي مناسب گسترش دهم.

رئيس دايرة‌المعارف انسان‌شناسي، تاريخ و تمدن ايران را بسيار عظيم دانست و افزود: عظمت اين تاريخ و تمدن در حد انعکاس در يک موزه ملي نيست و ما نياز به چند موزه داريم که در کنار آنها پژوهشگاه، سالن‌هاي تئاتر و موسيقي سنتي، بازارهايي براي عرضه صنايع‌دستي و محصولات فرهنگي و ... هم فراهم باشد.

وي جذب نخبگان خارج از کشور را نيز از اقدامات مهم و مفيد در معرفي ايران به جهانيان دانست و گفت: اگر فرصت و ظرفيت‌هاي داخل کشور را فراهم کنيم تا نخبگان خارج از کشور با اطمينان خاطر از ظرفيت‌هاي فرهنگي کشور با خبر شوند، خود مبلغاني براي ايران خواهند شد و آثار جانبي بسيار خوبي خواهد داشت.

محفوظي که تاکنون از سوي مجامع مختلف فرهنگي داخلي و بين‌المللي مورد تشويق قرار گرفته و از سال 78، موزه‌اش به طور رسمي مورد بازديد است تاکيد کرد: با وجود امکان کم و نمايش تنها يک صدم از آثار اين مرکز، تمام دانشمندان بازديد کننده از تماشاي آنها حيرت‌زده مي‌شوند و اميدوارم در نمايش همه آثار مورد حمايت قرار گيرم.

S/H/119


انتهای پیام/

کد خبر 1386050712